krea i orum

Krea i Ørum

Opdatering kommer


Lørdag, 28. september⋅10:00-16:00


Puha, sommeren er ved at takke af, og blæsten, regnen og kulden begynder at regere i de fleste af døgnets timer. Så er det nu, vi skal hanke op i hinanden og sikre os at hyggen kommer i højsædet. Grib dine sysler og en veninde - kom og vær med


Derfor afholder vi Krea i Ørum i September måned.


Vi tænker, at man medbringer det, som man nørkler med hjemme, om det er: papirflet, strikke, hækle, kniple, orkis, hamaperler, smykker, scrap, symaskine mv. .... så kan man møde andre og måske få nye/udveksle ideer.


Arrangementet koster 20 kr.
Der bliver serveret formiddagskaffe/the m. rundstykker og eftermiddagskaffe/the m. kage. Din frokost står du selv for – Super Brugsen lidt længere nede af gaden og bageren/grillen er også i nærheden eller du kan medbringe din egen frokost. Mulighederne er mange.


Der er godt med plads – men det er nu heller ikke en balsal – sørg for at få tilmeldt dig i god tid - man er tilmeldt når Inge har modtaget din betaling og pengene gives ikke retur, hvis du ikke kommer alligevel.


Så skynd dig at sætte X i kalenderen og send en pb til en af os - så modtager du besked tilbage med mobilnr. til mobilepay.


Del gerne begivenheden til veninderne og lad hønsehuset blive fyldt!!!

Vi glæder os til at se dig/jer.


Håber vi ses
kh Inge Sundgaard og Mette Deleuran


Teksten er fra Facebook, begivenhed (Krea i Ørum) Er du ikke på Facebook kan Inge kontaktes på tlf. 25 14 20 50

CSundgaard  | CVR: 34329516 | Østergade 34, Ørum, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 86 65 29 89

Copyright @ All Rights Reserved